Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΔΕΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ...

Τον Μάρτιο ανακοινώθηκε ο διαγωνισμός αρθρογραφίας και ζωγραφικής με τίτλο

"200 χρόνια Ελεύθερου, Ελληνικού, Κράτους" 

    Αρκετά παιδιά, με θερμό ενδιαφέρον, ζωγράφισαν ή συνέταξαν άρθρα, για να τιμήσουμε την επέτειο των διακοσίων χρόνων Ελεύθερης Ελλάδας.

    Η δουλειά τους ήταν εξαιρετική και έχρηζε ανάδειξης.  Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα της επανέκδοσης  του χριστιανικού περιοδικού "Καλή Αγγελία". 

    Το περιοδικό αυτό γεννήθηκε το 1996 από τον τότε Ιεροδιάκονο π.Σεραφείμ Ατματζίδη με  νέους  των κατηχητικών συνάξεων του Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου. Πολλοί από αυτούς τους νέους, σήμερα είναι γονείς των κατηχητόπουλων των ΚΑ.ΝΕ.ΣΥ. Το περιοδικό αυτό έσβησε απρόσμενα μετά το τεύχος της Άνοιξης του 1998. 

    Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πώς, παρά τις αντιξοότητες, καταφέραμε να εκδώσουμε μετά από 23 χρόνια ξανά το περιοδικό των κατηχητικών μας, σε ψηφιακή όμως μορφή. ΄Έτσι, αποφασίσαμε το 1ο τεύχος να περιλαμβάνει μόνο τις  συμμετοχές των παιδιών του διαγωνισμού. Να αναφέρουμε πως όσα μέλη της τότε συντακτικής ομάδας, επιθυμούν να θυμηθούν την παλιά τους ενασχόληση μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας. 

    Σας παρουσιάζουμε το 1ο τεύχος της "Καλής Αγγελίας". (Θα πρέπει να το κατεβάσετε απο τον παρακάτω σύνδεσμο, ο οποίος είναι  συμβατός και με κινητά.)

Καλή Αγγελία: 1ο τεύχος


Χριστός Ανέστη!

Χρόνια πολλά στη Χαλκιδική μας! Οι ΚΑ.ΝΕ.ΣΥ Πολυγύρου επέλεξαν σήμερα να παραδώσουν την κάρτα με τα έργα των νικητών του διαγωνισμού, για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ.Νικόδημο. Επίσης, παρέλαβε το μοναδικό αντίτυπο της εφημερίδας των κατηχητικών μας συνάξεων "Καλή Αγγελία". Ευχήθηκε από καρδιάς στις Κατηχητικές Νεανικές Συνάξεις ΠΟΛΥΓΎΡΟΥ "Πάντα μπροστά, πάντα ψηλότερα!"








1 σχόλιο: